Hugho zo is paardenvoer bedoeld.


Sinds Maart 2019 zijn wij ook leverancier van Hugho paarden voer.

We laten je graag kennis maken met ons product Hugho.

HugHo heeft voeding ontwikkeld waardoor je paard lekker in zijn vel zit. Dat merk je met rijden en in de omgang. Als zijn spijsvertering optimaal werkt en hij de best mogelijke voedingsstoffen tot zich kan nemen dan krijgt u een paard dat mentaal en psychisch perfect in balans is. HugHo maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke vitamines en mineralen. Deze worden veel beter opgenomen in het lichaam en dus optimaal benut.

Paardenvoeding zoals het de natuur bedoeld heeft

Mogen wij ons even voorstellen,

Wij zijn woonachtig in Slagharen met ons gezin en we hebben zelf 3 Friese paarden waarvan 1 merrie en 2 ruinen. In het verleden gaven wij onze paarden ook brok en supplementen. Maar zaten daar wel de juiste toevoegingen in? Wij hebben echter kennis mogen maken met het merk Hugho en door de paarden ter plaatse te onderzoeken en goed de paarden te observeren en ze afgestemd voer te geven zagen we dat in een aantal weken tijd de paarden meer energie kregen. De voordelen van Hugho zijn dat alle type brok en supplementen onder 1 dak te verkrijgen zijn voor elk type paard of pony en dat het paardenvoeding is zoals het de natuur bedoelt heeft. Ook is er nazorg voor de paarden. Dus mochten er vragen zijn dan worden die persoonlijk of via de mail of telefoon beantwoord.

Door samen met de eigenaar van het paard te overleggen bereiken we goede resultaten. Of het nu voor de recreatie is of voor de topsport alles door de juiste voeding te geven en in het belang van het paard.

In het verleden brachten we onze Friezen uit in de wedstrijden zowel de menwedstrijden als de dressuur wedstrijden. Tegenwoordig kiezen we ervoor om recreatief te rijden wat de paarden en ons veel plezier brengt. Door de juiste voeding en aandacht voor onze paarden voelen onze paarden zich “happy”. Dit alles is te merken aan hoe ze zich gedragen. Wij als gezin genieten dagelijks van onze toppers.

Naast Hugho paardenvoer hebben we ook een webshop met woondecoratie artikelen gericht op het paard. Zeker de moeite waard om ook hier eens een kijkje te nemen. Een unieke webshop waar je de liefde voor het paard door kan trekken in je interieur. Je kunt de webshop vinden op www.swartegoud.nl

Mocht je interesse gewekt zijn neem dan vrijblijvend contact met ons op en we maken een afspraak waaraan geen verplichtingen zijn verbonden. Laat je overtuigen van Hugho paardenvoer en beleef nog meer plezier aan je paard.

We zijn te bereiken via de mail: bosveldpaardenvoeding@gmail.com of op telefoonnummer 06-40818914.

Paul en Lonneke Bosveld

Onze-producten[1]

Share

On maart 9th, 2019, posted in: Nieuws by