Welkom op de site van de Fryske Hynstepleats.

Welkom op de site van de Fryske Hynstepleats fân ‘t Boskfjild. Op deze site laten we je kennis maken met onze passie voor het Friese paard. Zelf hebben we ook van deze prachtige zwarte parels. Als gezin beleven we veel plezier aan ons swarte goud. Wij zijn liefhebbers van het mennen en zijn dan ook lid van een men vereniging. Daar krijgen we les en met regelmaat doen we mee aan buitenritten. Meer is hier over te lezen op deze website.

paul lonneke paarden

Sinds 2016 zijn we een webshop begonnen in de woondecoratie gericht op het Friese paard. Ook liefhebbers van andere paarden rassen zijn welkom want op onze handgemaakte artikelen vind je ook items zoals bitten of stijgbeugels etc. We hebben hierin niet alleen een webshop maar staan ook op beurzen en fairs. Altijd leuk om op evenementen te staan want met paarden liefhebbers heb je altijd een leuk gesprek.

Mocht je interesse gewekt zijn zouden wij het leuk vinden als je onze website zou bekijken en het zou helemaal fantastisch zijn als je onze mooie producten zou bekijken op onze webshop www.swartegoud.nl

Paul en Lonneke Bosveld

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren